Hotline 0046 852 50 06 93

Överenskomst om returrätt

Ni har rätt att returnera varorna inom 30 dagar om de inte har varit monterade men ni kommer att vara tvungen att betala för transportkostnaderna.

Hur mycket det kostar beror på hur många produkter ni beställt och hur lång tid det tar.

Återlämningstiden börjar med dagen av leveransen, som då räknas som den första dagen. Följande tabell visar kostnaderna i förhållande till antalet paket, återlämningstid och upp till 20 Stk. Var uppmärksam på att det kan gälla andra priser på extra stora däck.

Vi ber er att inte skicka några varor till vår adress i Hannover.
Vi kan inte ta emot några varor här.

Vi ber er att kontakta vår kundservice angående upphämtningen:

fleet24@delti.com

Telefon: +46 852 500 693
Fax:  +46 844 680 423

Vänligen se till att ni meddelar oss orsaken för återlämningen eller reklamationen (t.ex. att däcken inte kan balanseras). Efter att vi har registrerat vissa informationer som är nödvändiga för en snabb och effektiv bearbetning, arrangerar vi upphämtningen av varorna.

Vi ber er att använda vår transportförpackning. Skydda produkterna mot transportskador. Däck ska vara rena och ska packas två och två, redo att avhämtas. När det gäller fälgar och kompletta däck, vänligen skydda speciellt fram och baksida tillräckligt med papp och paketsnöre. Om det tillkommer skador p.g.a. felaktig hantering eller bristfällig förpackning vid returförsändelsen, förbehåller vi oss rätten att använda  gällande ersättningsanspråk.Transportfirman kommer att endast att hämta varor som är tillräckligt förpackade.

Vänligen observera:
Varor som redan varit monterade eller på annat sätt använda tar vi principiellt inte i retur, sålänge de inte hör till under garantin. Vi hänvisar till er undersöknings och klage plikt.

Registrera nu!


© 2001-2021 Delticom AG - fleet24.se - 14.05.2021 01:07