Hotline 0855 121 172

Vårt grossisterbjudand

Ta del av ett av de största däcksortimenten i Europa!

Om du arbetar inom däckbranschen och är ute efter att köpa däck på regelbunden basis vill vi göra dig uppmärksam på vårt konkurrenskraftiga grossisterbjudande för bil-, motorcykel- och lastbilsdäck.

Dina förmåner som företagskund:

Har vi redan stiftat bekantskap?

Hur kontaktar du oss?

Börja med att skicka ett kort e-postmeddelande med din förfrågan till Grossist@delti.com. Tala om vilka däck du är intresserad av och uppge företag och dina kontaktuppgifter. Vi återkommer med en offert inom 48 timmar.

Hur får man del av våra grossisterbjudanden?

Så snart vi vet vad du är ute efter anpassar vi vårt grossisterbjudande i enlighet med detta. Vi föreslår automatisk överföring av uppgifter. På så sätt kommer du endast att bli erbjuden däck som är redo för omedelbar leverans.

Delticom_Lager_Sehnde

Om oss:

Vårt företag Delticom AG har vuxit snabbt sedan starten för 15 år sedan och är i dag en av de största däckåterförsäljarna i Europa i allmänhet och den största däckåterförsäljaren på internet i synnerhet. Bolaget är noterat i S-Dax-segmentet på Frankfurtbörsen. Omsättningen för 2015 uppgick till cirka 500 miljoner euro. Besök www.delti.com för mer information om företaget.

Registrera nu!
AROgrossist
© 2001-2024 Delticom AG - fleet24.se - swebc15